Nase prednosti

Celovite računovodske, davčne,  poslovne ter pravne storitve ne enem mestu. Čas je denar. Če vam birokracija jemlje preveč časa, nam zaupajte vodenje računovodstva. S celovito paleto naših  storitev bomo skrbeli za računovodsko-davčno-poslovno-pravni okvir vašega podjetja. Nič več drugam po vprašanja, vse dobite pri nas na enem mestu.

Strokovnost in znanje. Eno izmed glavnih načel našega poslovanja je izvajanje storitev na visokem  strokovnem  nivoju. To nam omogoča naš visoko motiviran in strokovno usposobljen kader. Naša znanja in veščine prenašamo na vas.

Zagotavljamo zakonsko pravilno poslovanje. V podjetju Kolekta PRS d.o.o. nenehno izpolnjujem svoje znanje, ki je osnova za kvalitetno in zakonsko usklajeno izvajanje naših storitev. Skrb o pravilnosti vašega poslovanja je z nami odveč!

Individualen pristop. Naš cilj je posvetiti se vsakemu naročniku maksimalno kvalitetno in zanesljivo. Pri tem upoštevamo specifike različnih dejavnosti in različnih oblik poslovanja podjetnikov in družb. Zavedamo se, da vam birokracija jemlje vaš dragoceni čas, zato se prilagajamo tudi  z delovnim časom. V naprej imamo rezervirane mesečne termine za vsakega naročnika, kjer smo vam na voljo za vaša vprašanja.

Urejena cenovna politika. Cene naših storitev so transparentne. Za vse oblike sodelovanja imamo  na voljo pavšalne cene in cene po veljavnem ceniku Kolekta PRS d.o.o. Cene spreminjamo samo ob bistvenih spremembah glede na obseg poslovanja naročnika, po dogovoru.