Kdo smo?

Smo tesen tim ljudi in ekipa izkušenih strokovnjakov s področja računovodstva, davkov, poslovanja in upravljanja ter prava. Nahajamo se v najstarejšem mestu v Sloveniji, na Ptuju.

Specializirani smo za izvajanje storitev računovodstva, davčnega svetovanja, upravljanja terjatev,  poslovnega svetovanja in pravnega svetovanja. Naše storitve obsegajo celovito paleto storitev za uspešno in zakonsko pravilno poslovanje samostojnih podjetnikov, malih in srednjih podjetij, zavodov, društev, ter drugih zasebnikov.

Kaj smo?

smileSmo sodoben poslovni servis, osredotočen na izvajanje računovodskih storitev in upravljanja terjatev. Z zagotavljanjem storitev na najvišji kakovostni ravni, omogočamo sprotno strokovno spremljanje in podporo dejavnosti naših naročnikov, da se lahko sami v celoti posvetijo opravljanju svoje dejavnosti.

Kako delujemo?

smileNaši glavni dejavnosti, računovodske storitve in upravljanje terjatev želimo graditi na naših dosedanjih večletnih izkušnjah. Posebej smo ponosni na naše izkušnje, ki izhajajo iz velike mednarodne finančne inštitucije, kjer smo si nabrali veliko formalnega in neformalnega znanja ter veščin. Naša glavna prednost podjetja smo njegovi zaposleni, ki nenehno svoje formalno in neformalno znanje dopolnjujemo, ter ga prenašamo na naše naročnike.

Naš cilj je z našimi naročniki graditi odlične dolgoročne poslovne odnose. Za vse opravljene storitve skrbimo, da so opravljene strokovno, pravočasno in skladno z veljavno zakonodajo in predpisi. Za opravljene storitve prevzemamo polno odgovornost.