Enostavna zamenjava racunovodstva

Kje tičijo vzroki za nezadovoljstvo z računovodskim servisom in kako jih prepoznati!

Med najpogostejšimi vzroki za nezadovoljstvo strank z računovodskimi storitvami so:, pomanjkljivo obveščanje o novostih in spremembah, ki so pomembne za podjetje, ne-kakovostno opravljanje storitev, previsoke cene storitev, pomanjkanje strokovnega svetovanja.Vse to posledično pripelje do nezaupanja do računovodskega servisa.

Stranke morajo od računovodskega servisa pričakovati predvsem kakovostno opravljene storitve in dostopnost računovodje. Strmeti pa bi morale tudi k celovitemu poslovno svetovalnemu servisu, saj mora dober računovodja biti spodoben tudi pravilno svetovati pri davčnih, finančnih in podjetniških vprašanjih.

Kako pa je z zamenjavo računovodskega servisa?

Pomembno je vedeti, da računovodski servis lahko zamenjate kadarkoli. Nobene potrebe ni, da bi čakali na konec leta, ali oddajo bilanc ipd. Vse kar morate storiti je, da odpoveste pogodbo z aktualnim računovodskim servisom in sklenete pogodbo o sodelovanju z vašim novim računovodskim servisom.

V primeru, da se odločite za zamenjavo vam nudimo pregled pogodbe, ki jo imate sklenjeno s starim računovodskim servisom, ter podamo pravno mnenje glede njene odpovedi. V kolikor se odločite, da boste novo poslovno sodelovanje sklenili z nami, vam brezplačno pripravimo odpoved pogodbe in poskrbimo za nemoten in neopazen prenos.

In kaj vam lahko ponudimo mi?

smile Ponudimo vam lahko celovite računovodske storitve.Z našimi znanji in veščinami vam zagotavljamo, da pri nas ne boste le številka. Z našim naprednim sistemom obveščanja boste sproti obveščeni o vseh novostih, ki se nanašajo na poslovanje vašega podjetja. Za vas bomo imeli rezerviran "računovodski svetovalni dan" vsak mesec v tekočem letu, kjer vas bomo seznanili tudi z vsemi poslovnimi priložnostmi in novostmi. Pravilna in sprotna komunikacija je bistvena pri uspešnem vodenju in upravljanju podjetja. Pri nas dobite vse informacije na enem mestu. Naša cenovna politika je transparentna in vam nudi možnost plačila naših storitev po dejansko opravljenih storitvah ali na podlagi v naprej dogovorjenimi mesečnimi pavšalnimi cenami, ki se praviloma v tekočem poslovnem letu ne spreminjajo.

Kontaktirajte nas za ponudbo

smile Pokličite nas na dežurni telefon 051 76 76 75, pišite na info@kolekta.si ali izpolnite spletno povpraševanje. Skupaj bomo pregledali obseg vašega poslovanja, vaše želje in potrebe, ter vam sestavili ponudbo za računovodske storitve po vaši meri. V nadaljevanju se bomo potrudili, da vam zagotovimo ažurne računovodske storitve in prijazen ter učinkovit računovodsko-poslovno-pravni servis.