Davcno svetovanje

V sklopu davčnega svetovanja našim naročnikom svetujemo pri oblikovanju davčnih strategij na podlagi načrtovanih poslovnih odločitev in pomagamo pri izbiri iz davčnega vidika najugodnejše odločitve. Našim naročnikom z našim svetovanjem zagotovimo, da se državi plača le toliko dajatev, kot je nujno potrebno, ob zahtevi, da je ravnanje naročnikov v zakonskih normah in predpisih. Pri tem ponujamo naslednje storitve:

  • Oblikovanje davčne strategije podjetja,
  • Sestavljanje davčnih napovedi in
  • Izvajanje davčnih predpisov,
  • Optimiziranje davčne bilance; z nasveti pomagamo do davčno najugodnejših in zakonitih rešitev,
  • Individualno svetovanje s področja davka od dohodka pravnih oseb, dohodnine, davka na dodano vrednost, davčnega postopka, trošarin, premoženjskih davkov in prispevkov za socialno zavarovanje,

Kontaktirajte nas za ponudbo

smile Pokličite nas na dežurni telefon 051 76 76 75, pišite na info@kolekta.si ali izpolnite spletno povpraševanje. Skupaj bomo pregledali obseg vašega poslovanja, vaše želje in potrebe, ter vam sestavili ponudbo za računovodske storitve po vaši meri. V nadaljevanju se bomo potrudili, da vam zagotovimo ažurne računovodske storitve in prijazen ter učinkovit računovodsko-poslovno-pravni servis.